Even voorstellen: Maurice Razenberg

Nummer 14 op lijst 7

Maurice Razenberg

Ik ben Maurice Razenberg, geboren in Hoogvliet, maar inmiddels woonachtig in Rockanje, samen met mijn vriendin. Ik heb ruim 10 jaar in het gebied Voorne Putten mogen werken bij de politie en ben inmiddels ergens anders geplaatst. Ik hield mij veel bezig met de jeugd en de jeugdproblematiek tijdens mijn werk in de gemeente Hellevoetsluis. Vaak werd er veel geld gestoken in jongerenprojecten, waar jongeren zelf niet bepaald op zaten te wachten. Ik vind het dan ook belangrijk om altijd met jongeren in gesprek te gaan en te luisteren naar hun wensen en ideeën.

Natuurlijk vind ik ook dat jongeren in onze regio moeten kunnen blijven wonen. Daarom moeten er voor hen voldoende huur- en koopwoningen worden gerealiseerd.

Jongeren moeten zelf ook hun stem laten horen!

Ik steun Partij Voorne aan Zee omdat deze partij graag jongeren betrekt bij de politiek en echt naar hen luistert! Diverse berichten

Constaterende dat: * er de afgelopen 2 seizoenen een schaapskudde in het gemeentelijk duinterrein op een natuurlijke manier de vegetatie in toom te houden....
Op woensdag 23 november zijn de gemeenteraadsverkiezingen.
In de wijk Goudhoek in Oostvoorne gaat Woonbedrijf Westvoorne aan de slag met het verduurzamen van 55 huurwoningen....

Inschrijven voor onze nieuwsbrief